Reviews

“Nadat ik een afspraak had gemaakt bij Sandy, kwam daar de dag dat mijn afspraak gepland stond. Toen ik binnenkwam, voelde het gelijk welkom en was ik snel op mijn gemak. Ik ging heel open naar de afspraak en had nooit verwacht dat ik zo’n fijn en uitgebreid gesprek zou gaan hebben. Met veel nieuwe inzichten en zelfs handvatten om de dingen waar ik mee worstel, aan te pakken, ging ik opgelucht de deur weer uit. Sandy neem echt de tijd voor je en komt heel professioneel over. Het was fijn te praten over dingen waar ik normaal gesproken niet over praat, met iemand waarbij het vertrouwd voelde. Bij deze nogmaals ontzettend bedankt!”

– Sofie over het Tarotcoachingconsult

——————————————————————————————————————–

“Zeer tevreden!
Sandy heeft de unieke combinatie van interpreteren van haar Tarot leggingen en haar kennis als psycholoog. Sandy legt heel helder uit wat de combinatie kaarten betekenen, neemt echt de tijd voor je en luistert goed. Ze kan zich ook goed inleven in de ander. Dat ze elke keer gelijk krijgt kan dan geen toeval meer zijn! Haar adviezen heb je dan ook echt iets aan.”

– Paula over het tarotcoachingconsult

——————————————————————————————————————–

“Ik heb Sandy benaderd na het lezen van een post op Facebook. Op dat moment zag ik alles, maar dan ook echt alles, heel zwart. Sandy was ervan overtuigd dat het goed zou komen. We zijn samen aan de slag gegaan met issues die ik nog niet had verwerkt. Laat ik voorop stellen dat alles valt en staat met je mindset. De gedachtes die je hebt positief of negatief, die denk je zelf en daar ben je dan zelf verantwoordelijk voor. In het begin ging he heel moeizaam. Ik ging iedere week naar Sandy en kreeg dan naar afloop een huiswerk opdracht waar ik die week mee aan de slag kon gaan. Het is echt hard werken en de opdracht die je krijgt moet je ook gewoon echt bijhouden.Ik schrijf dan nu ook nog bijna dagelijks in een schrift waar ik die dag dankbaar voor was en als ik wakker word, schrijf ik gelijk op hoe ik me die dag voel. Hoe vaak heb ik gedacht, ik stop hiermee dit werkt niet, maar Sandy hoe nuchter en geduldig ze is, zei dan:”Nee, je gaat niet de makkelijkste weg kiezen, we gaan door en pakken alles grondig aan anders blijft dit terugkomen”. Nu ben ik haar daar zo ontzettend dankbaar voor!
We zijn inmiddels bijna 2 jaar verder, ik kan nu vol vertrouwen en krachtig zeggen dat het goed met me gaat. We zij alweer een tijdje aan het afbouwen met de coaching sessies en ik ga op dit moment nog eens per 5 weken naar Sandy toe. Wat we nu doen is, zeg maar, de laatste puntjes op de i zetten en tijdens deze sessies hebben we nu ook echt de grootste lol. Ik ben zo blij dat sandy op mijn pad is gekomen. Laatst stuurde ik haar een bericht waarin stond dat eigenlijk iedereen “een Sandy” in zijn/haar leven zou meten hebben.”

– Ria over Coaching

——————————————————————————————————————–

“Ik ben op tarot cursus gegaan vooral voor de leuk, maar de cursus is gewoon erg leerzaam. Als die betekenissen van de kaarten en hoe ze liggen. Geeft inzicht, maar vooral in mezelf. Echte aanrader en gezellig. Sandy is echt een topper!”

– Jaqueline over de Tarotcursus